Поръчка и доставка

В Supreme Body Pharm, ние разбираме колко важно е за вас да получите своята поръчка във възможно най-кратък срок. Затова работим с една от най-надеждните куриерски фирми в България - Еконт Експрес, за да гарантираме бърза и ефективна доставка.

Как да Поръчам: Можете да добавите продуктите, които желаете, в количката си, след което да последвате стъпките за направа на поръчка. Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от помощ по време на процеса, не се колебайте да се свържете с нас.

Доставка: Всички поръчки се обработват в рамките на 24 часа от получаване. След, като вашата поръчка е подготвена, тя ще бъде изпратена, чрез Еконт Експрес. Доставката обикновено се осъществява в рамките на 1 до 3 работни дни.

Безопасна Доставка: Всички пратки са добре опаковани, за да гарантираме, че вашите продукти ще достигнат до вас в перфектно състояние.

Ако имате допълнителни въпроси относно вашата поръчка или доставката, моля не се колебайте да се свържете с нас. Вашето удовлетворение е наш приоритет, и ние сме тук, за да помогнем.